Musiktips

Magnus Weideskog

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

If you fall, I will catch you

Vaknade upp bredvid den underbaraste som finns. Visst är det härligt att vakna upp bredvid någon som man älskar så otroligt mycket att det inte går att beskriva? Det tycker iallafall jag. Älskling sitter på toa, jag har inte riktigt koll på vad han egentligen gör där inne, hmm.. haha.
Jo, vad ska vi göra idag då? jo, snart ska vi pugga och sen ska vi nog ta en promenad i det härliga tö-vädret. Imorgon är det skola igen, inte riktigt lika kul.

Puss Kram
N' ydrebrant



Videon från idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Se upp i backen!

Nu har jag precis kommit hem från en lång dag i backen i Kisa. Idag drog nämligen jocke och jag med oss våra familjer till skidbacken. Vädret var inte på topp när vi kom, blött, grått, och snön föll. Men efter en rejäl måltid och lite vilande kom vi ut och märkte att det faktiskt var ett helt underbart väder, solen sken och värmde en hel del och det hade slutat snöa. Tack för dagen familjen Karlsson/Johansson, jag är helnöjd.
Nu sitter jag och huttrar med en filt på mig. Snart börjar melodifestivalen, det har jag iallafall bestämt mig för att titta på.

Puss
Kram
N' ydrebrant



videon från idag.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.



Här är filmen från bowlingen. Ni får vrida och vända på huvudet för att ni ska se, förlåt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snön smälter på våra gator.



Sportlovet börjar närma sig mot sitt slut, så varför inte göra ett bra avslut på den här veckan?
Discobowling med folk klockan åtta, det tycker jag låter som en bra grej.
På tal om det så var det evigheter sedan jag bloggade. Det säger jag jämt, men whatever.. Det är ju så. Jag har funderat lite och jag tror att jag har kommit fram till att jag ska ta mig i kragen och blogga varje dag, ta bort alla gamla inlägg och dessutom lägga in en video från varje dag. Lite mer intressant sådär. Det återstår att se hur det går.
Lovet kunde inte ha varit bättre. Jag har tillbringat hela lovet med min älskling, är ni inte otroligt avundsjuka nu? Det borde ni iallafall vara.
Ikväll kommer en film från bowlingen förhoppningsvis.

Puss
kram
N' ydrebrant.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()