you're the inspiration

Lovet har börjat bra. Hoppas bara att det fortsätter så!
Efter lunch gav jag mig ut i spåret och åkte skidor med mamma och bror. Men vi kom inte långt. Joel va inte på världens bästa humör idag, så det fick bara bli en liten sväng.
Fanny åkte nyss hem men hon kommer tillbaka snart igen. Får se vad vi hittar på sen.

Bilder från idag









du är så jävla bra, det är bara så!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Idag får jag lov!



Jag älskar det! idag är det sista dagen på praktiken och när jag sen slutar klockan 3 så får jag äntligen mitt efterlängtade lov. Underbart. Fast.. jag kommer sakna barnen. så himla grymma.
Jag har inte haft tid att skriva någon sen alla hjärtans dag. Det är för att mina eftermiddagar har gått åt till plugg. En alla hjärtans dagspresent fick jag av min älskling, eller ja.. flera. Jag fick en jättefin tröja, strumpor, trosor, kortbyxor, vattenflaska, chips, choklad och söta tofflor. Tack, du är världens finaste.
Ikväll blir det restaurang med familjen. mysigt.

Nehe, om jag ska ta och fixa mig lite.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Alla hjärtans dag



Glad alla hjärtans dag allihop!
Trött och så. Ska ta och lägga mig i min varma säng nu.

Puss och godnatt.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag hoppas att helgen aldrig tar slut



Vet ni vad jag tycker är så skönt med helger? Att man kan ta dagarna som dom kommer och att man får träffa vem man vill och göra vad man har lust med.
Jag hoppas den här helgen aldrig tar slut så jag ska ta vara på den från början till slut. Om jag ska vara ärlig vill jag inte vara på praktiken en vecka till. Barnen är hur härliga som helst så det är absolut inte fel på dom! Det är något annat...
Snart kommer min söta pojke och hämtar mig och så sover jag hos honom. Imorgon blir det bio och lite fest förhoppningsvis.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Back on the road again



Det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist, och onödiga inlägg är ju tråkiga? så jag sket i att skriva något.
Igår hann jag träffa fanny en liten stund. Hon var saknad! Vi träffas aldrig i veckorna bara för att hon går i ett "megapluggarprogram" och vi träffas knappt på helgerna heller. Tråkigt tycker jag..
Praktiken rullar på. Det är bara en vecka kvar nu. SKÖNT! Nu vill jag ha lov.
Imorse drömde jag att jag kom för sent till praktiken, men drömmen avbröts av att mamma ropade att klockan var 20 i 6. En lättande känsla.
Imorgon, vad händer då? Inte en blekaste. Plugga kanske? Njaa... jag tror att jag hoppar över det imorgon också :) Blev inte alls för intressant inlägg det här heller kände jag. Men tänk positivt åt allt som Martin Lidberg sa. Det här kunde blivit tråkigare, ha-ha-ha

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

You are the dancing queen, young and sweet, only 17



Jag kom nyss hem från bästa vän. Igår gjorde vi taco, kollade på Bröderna Karlsson och såg på Let's dance. En riktig mysig fredagskväll måste jag säga! Vi funderar på att börja dansa, ni vet pardans som dom på lets dance? det vore något. Så igår stod vi också och dansade för fullt i hennes, kul! haha 

Snart kommer min kärlek hit. Jag har inte träffat honom på nästan en vecka. Jag längtar efter dig älskliiiing!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen fredag!

Börjar sent idag och slutar en timme tidigare än vad jag oftast brukar göra. Nu på morgonen har jag hunnit med att planera gympalektionen som jag ska ha på måndag, bra att jag är i tid för en gång skull. Annars är jag en sån där som brukar vänta till sista dagen och då blir allt så stressigt. Men det är klart.. praktikuppgifterna har jag inte börjat med än, typiskt!
Ikväll ska jag till emma och sover där, myspys.
OCH imorgon får jag äntligen träffa älskling, GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTTTTTTTT!

Ha det bäst!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det fina som finns kvar

Det är kul att kolla på gamla bilder. Man ser verkligen hur man förändras.. från när man inte brydde sig om hur man såg ut till nu. I 6:an-7:an var jag hur ful som helst (säger inte att jag är sötare nu) och jag gick alltid med Fanny. Alltid vi två, oftast ensamma. Kom på våran "bästislåt" som jag faktiskt fortfarande kommer ihåg.
"Det vackraste som finns, är att vi är bästa vänner. Vi lyssnar på varann. Vi är här nu, tillsammans. Tillsammans ska vi va. Varje dag, varje timme" (efter låten "det vackraste", om ni inte förtod det)
Förstår helt och hållet om vi blev mobbade utan att vi själva visste om det, haha! Det ständiga dampet i korridorerna och dom alla skrattanfallen på SO:n. Hjärta på det








Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Möglet under huden var inte mögel

Pappa tog en nål och pillade ut det gröna och det var en sticka. Det hade väl blivit någon liten inflamation eller något. Kul för er att veta, haha nej.
Igår kväll råkade jag somna vid 6-7 någon gång och vaknade vid 10. Sen somnade jag igen vid halv 12-12. Det är inte bra med för lite sömn, men det är heller inte bra med för mycket har jag hört.
Nu är det snart dags för att gå iväg till pratiken.
Längtar redan hem!


bort med snön nu, tack

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()