15 månader



jag älskar dig

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Halv åtta hos oss

I våran familj har vi börjat "leka" halv åtta hos mig. Igår drog vi lott vem som skulle börja laga trerätters och självklart blev det jag. Jag gjorde en meny, åkte och handlade ingredienser och började. Töntigt tycker ni nu, men faktiskt är det ganska kul :)




Chévre toast


Klassisk fläskfilé i chutneysås
- serveras med potatismos och en vårlig sallad


Min mumsiga kladdkaka med smak av banan
- serveras med vaniljsås

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vattenkokare i skåpet

Hela eftermiddagen har gått åt till novellskrivning. Det är fan as svårt! Dessutom ska den handla om medeltiden. Jag kan inget sånt. Men jag blev ganska nöjd ändå.
Ida kokar nu förtiden vatten i skåpet i skolan och har med sig pulverkaffe (näskaffe, haha) och mugg. Jag hade inte äns kommit på idén. Men nog ganska smart :)


GO IDA GO IDA!

Godnatt

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Everyday I think about you and I know why



Har precis kommit hem från ännu en supernajs helg hos min Jocke. Igår följde jag med hans familj på dop. Jättefint! I fredags åt jag ju ute med tre tjejer. Massor av god mat, prat och skratt. Annars har helgen varit den lugnaste på länge tror jag.


 Jag är rädd för dina fina ord, älskling.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

vad händer?

Trött och onödigt irriterad. Går och lägger mig nu ett tag och förhoppningsvis vakna på en bättre sida. Ikväll ska jag ut och äta med bra tjejer. Mys!
Vad hände med det fina vårvädret? Över bara en natt kom det lika mycket snö tillbaka som det var i vintras. Deprimerande!

Neheeee har nog inte mer att säga.
Puss & kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

.



och jag tänker att jag blivit lite
starkare
tänker att jag bara måste
se mig om
och leva lite mer'

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Att fördömma är lätt, att förstå är svårare




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Looking foreward


fina tjejer

Jag måste börja med att säga att Ellan har fyllt 18 år, stor tjej. hihi så henne har vi hunnit fira. I fredags var vi hos henne och åt god mat + tårta, dansade, spelade och umgicks. Precis så som det ska vara. Snart är jag också där. Bara ungefär 8 månader kvar. Inte så långt kvar... eller? Hatar att fylla sent.

Sen vill jag säga att jag inte vill att min blogg är så här ihoptryckt, är det någon som kan göra något åt den innan jag blir galen? tack på förhand.

Jag är trött
hejdå

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

I am not a robot



Det är inte som förut. Dra mig tillbaka och låtsas som inget någonsin har hänt.
jag har sagt förlåt, vad kan jag mer göra? Vill ju bara ha er där.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det dax för mig att tala ut igen


En bild från 8an, eller så kan det vara 9an

Hej nu skriver jag igen
. Gubben i lådan kan ni kalla mig. Jag dyker upp så här någon gång ibland, ingen vet när. Men jag hoppas att iallafall någon själ där ute följer min blogg ändå. Ganska fail om jag sitter här och skriver och ingen läser. Jag kan ju egentligen sitta och läsa min egna blogg om det är så, så blir det i alla fall en läsare.

Sen i torsdags har jag varit sjuk med hög ihållande feber och så jäkla ont i halsen. Aldrig haft så ont i hela mitt liv och jag menar det! Igår var det värsta. Ville dö eller någonting just då bara för att slippa ha så ont. Jag tog alvedon, hostmedicin, starka fischerman-halstabletter, varmt te med honung och värmekudden runt halsen och ingenting hjälpte.. Vi beställde tillslut tid till läkaren och kollade upp det men det var bara en halsinfektion sa dom, ingen halsfluss. Skönt det. Nu har jag sugtabletter som jag tror hjälper för idag är det bättre i halsen och febern är borta. Jag välkomnar istället en förskyldning som heter duga.
Förövrigt blir jag helt knäpp att gå hemma hela dagarna. Så imorgon bestämmer jag mig för att gå till skolan, oavsett vad. För nu är jag trött på det här! 
 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()