en liten tripp till "stor"staden

Om man jämför med fjuttmjölby så är faktiskt linköping rätt stort, eller? Vi borde bygga ut. Ett stort coop ska vi ju iallafall få mitt i centrum. Det gör ingen nytta. Mataffärer har vi så det räcker. Vad sägs om en vettig skoaffär istället? Mycket bättre.

Idag har jag som sagt vart i linköping med två söta tjejer. Jag försov mig som alltid, så dom väntade på mig och tog ett senare tåg. Men att åka till linköping utan pengar var ingen höjdare och det är alltid då man hittar hur mycket som helst som man skulle vilja ha. Sällskapet var det ju som tur var inget fel på så det gjorde inte så mycket ändå.



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Here comes the sun and I say i'ts all right


2 somrar sedan.                                      Förra sommaren.

Åh nu bara längtar jag till sommaren. Lovet har börjat asbra med fest, släktträff/släktfest och grillning med fina människor. Varmt har det vart också. Redigt med sommarkänsla på det!
Hoppas ni andra får ett fortsatt toppenlov, för det har jag tänkt att ha.

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vårkänsla

Äntligen har värmen börjat komma och all snö har smällt. Frusen som jag är tycker jag att det fortfarande är kallt med vårjacka, men mycket varmare än förut är det. Det känner jag också faktiskt.
Den här helgen har varit lugn. Igår kom emma till jocke och vi grillade och hyrde film, mysigt. Nu ikväll kom Ida och Amanda hem till mig en liten stund och pratade, gulliga tjejer.
En vecka kvar innan påsklovet. GÖTT NI!

Imorgon ska jag klippa mig hos den här killen

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()