You got me

Det är bara några veckor kvar på sommarlovet. Snart kommer hösten och allt det där regnet. Men än är det inte slut och jag ska njuta av varje sekund som är kvar. På lördag åker vi nog iväg till göteborg och ikväll blir det förhoppningsvis grillbuffé i vadstena. Mums!


Bild från en liten fest vi hade hos jocke.

Lite besök i trädgården har vi också haft..


Den här såg jag idag, haha usch. Bara skelettet kvar.

Vi hörs ni! :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det var längesen jag tappade tron på mig själv

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sitter hos älskling

Ja det är precis vad jag gör. Sitter här själv medans han jobbar. Jag bor hos honom en vecka eftersom våra familjer är på semester. Kan inte bli bättre! Det blir förmodligen inte så mycket bloggande här men jag försöker skriva något inlägg när jag kommer hem på lördag eller söndag.

Hoppas ni andra har det bra!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bärplockning




Vem får för sig att gå ut och plocka bär i skogen en fredagseftermiddag? Det är nog inte många. Den enda anledningen till att jag drog med mig mamma, tog på mig gummistövlarna, klampade omkring i det höga gräset och började plocka smultron och blåbär är att jag var så sugen på paj! Finns inget godare än blåbärspaj alltså. Det var ingen brist på dom iallafall. Det fanns överallt. Det blev dock inte så jättemycket som jag hade önskat. Det började ösregna så vi gick hem de hundra metrerna till vårt hus.

Snart ska jag hem till min favvokille så hejdå :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bara jag som har dålig humor?







Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Grillmys

Känner att det har varit lite dålig uppdatering just här.

Igår åkte jag hem till emma på kvällen där det blev grillat, musik, kubb, "jag har aldrig"-leken och en hel del skratt med massa fina tjejer. Hur trevligt som helst! :)




Hörs

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()